Імена жінок, яких краще не кликати заміж

2
-2
Імена жінок, яких краще не кликати заміж
Носії цих імен норовливі, холодні, думають тільки про себе, при цьому ранимі й примхливі, попереджають астрологи.

Про це інформує Ukr.Media.

Марія

Дівчина з ім'ям Марія зациклена на собі коханій. У відносинах з протилежною статтю непередбачувана Маша часто удає, що благовірного просто не існує. Це примхлива жінка, яка не цікавиться тим, що відбувається навколо. Що примітно, під вінець розважлива Марія готова піти з першим зустрічним. Чоловіків вона відштовхує безпідставними ревнощами і лідерськими якостями.

Маргарита

Плануєте покликати заміж Маргариту? Будьте готові до відмови, адже Марго чекає того, хто буде наполегливіше інших. Рити — дівчата дуже ранимі, переживають і нервують з будь-якої дрібниці. Вчинки дівчини з ім'ям Маргарита часто не піддаються логіці. Така жінка-лідер в будь-яких відносинах і на любовному фронті позицій здавати не планує. Марго впевнена, що головна в будинку вона. А тому буває різка, груба, діє на свій розсуд не оглядаючись на думку обранця.

Надія

Хоч ім'я у дівчини Надія, розраховувати на щасливе сімейне життя з його власницею не доводиться. Як можна охарактеризувати Надю? Нетерпляча примха, надмірно агресивна і запальна дама, ревнивиця. Надія — люта власниця, не впевнена ні в собі, ні в завтрашньому дні.

Ніна

Довгі відносини — точно не для влюбливої Ніни. Вона кине вас, як тільки знайде когось цікавіше (з її кута зору). Та й в шлюбі дівчина з цим ім'ям буде справжнісіньким тираном: вимоглива, агресивна, готова закотити істерику з будь-якого приводу. Перш ніж пропонувати руку і серце, подумайте гарненько, а чи потрібна вам така дружина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Астрологам нічим зайнятися раз пишуть таку дурню. Особистий досвід-Надія даже і близько не те що написано в статті.
Відповісти
У виданні немає кому писати. Один журналіст. Краще нічого не писати, ніж таку нісенітницю. Ганьба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні