На Луганщині загарбники розстріляли два евакуаційні автобуси

0
2
На Луганщині загарбники розстріляли два евакуаційні автобуси
У Попасній на Луганщині загарбники розстріляли два евакуаційні автобуси, із водіями втрачено зв'язок.

Про це у телеграмі Луганської ОВА повідомив керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації повідомив Микола Ханатов.

«Вчора ми евакуювали з Попасної 31 особу. Бажаючих було значно більше, тому відправили до міста ще два автобуси. Відомо, що вони дісталися населеного пункту та попали під обстріл ворожої ДРГ. Автобуси розстріляні. Зв’язку із людьми, які перебували у транспортному засобі й організовували евакуацію, немає», - зазначив Ханатов.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні