--> В Україні заарештовано активи російського олігарха майже на півмільярда гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні заарештовано активи російського олігарха майже на півмільярда гривень

1
3
В Україні заарештовано активи російського олігарха майже на півмільярда гривень
За клопотанням прокурорів накладено арешт на активи кіпрських компаній на загальну суму понад 469 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні Офісу Генерального прокурора.

Це кошти, які перебували на рахунках банку, що входить до десятки найбільших фінансових установ та включеного до системно важливих банків України. Бенефіціарними власниками цього банку є підприємці із рф.

За даними слідства, російський олігарх та бізнесмени, використовуючи підконтрольні кіпрські компанії та банк, що належить їм, до війни та під час агресії РФ проти України, легалізували активи цих компаній на загальну суму 1,1 млрд грн. Надалі вони вивели частину активів із банківської системи України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
невже відомого волинянина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні