У Луцьку роздають повістки на вулиці. ВІДЕО

22
-17
У Луцьку роздають повістки на вулиці. ВІДЕО
У соцмережах поширюється відео, на якому військові в супроводі поліцейських вручають чоловікам повістки на авторинку в Луцьку.

«Можете спостерігати, друзі, як у Луцьку працюють військомат і поліція. Зупиняють автомобілі на авторинку, вручають повістки, при потребі, людям», - йдеться у коментарі до відео.



@autolutsk

♬ оригинальный звук - AutoLutsk


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в той же час відмовляють добровольцям з військовим досвідом.
Відповісти
Ще нехай з поліцією пройдуться по переселенцях і їм вручать
Відповісти
Переселенці так само отримують повістки
Відповісти
Лише ті, які зареєструвались. Поліщук розказував
Відповісти
А що бариги поза законом? Як машини гнати за 0 розмитненням то вони перші а як повістка то язик в сраку і я самий хворий на землі.
Відповісти
100 процентів
Відповісти
Я знаю двох молодих чоловіків, які переховуються від призову. Один у бляді, інший - у матері в селі.
Відповісти
Все правильно. Зараз військовий стан, а за таких умов чоловіки самі повинні прийти до військомату, а не чекати, що їх так будуть відловлювати
Відповісти
Ну й правильно
Відповісти
Ну й правильно
Відповісти
А ті,що зараз пишуть ,де знаходиться???
Відповісти
А ті,що зараз пишуть ,де знаходиться???
Відповісти
Військова таємниця
Відповісти
Брехня
Відповісти
Мені кум казав, на власні очі бачив
Відповісти
В МРЕО йдіть....там багато роздати можна
Відповісти
Ні-яка здорова на голову людина, не хоче війни! ( Ситуація зрозуміла що коїться, хто в темі. Ублюдки по кожну сторону та всі жити хочуть та дупи свої ховати ( влада це гнила система та гроші-грязні / спіздити з страни і утікти ) ). Жах що зараз коїться в світі.... Та людина могла робити по своїй професії а тут вистрел або снаряд, міна все людини не має... Як то в пословиці "Кому війна гроші а кому смерть та нещастя".... Дітей куча убитих та жінок постраждалих( / 66 днів війни? Вам мало цього?... Чим довше буде війна тим більше не потрібних жертв. / Призив проти цього бо це проти волі людини та нарушення прав людини як особи що має право на життя та мир!
Відповісти
@Мораль, то по ваших словах хто вашу спідницю має захистити? професійних військових недостатньо для війни з рф, що далі? Бачили ми як ті "герої" в перший місяць переодягались для того щоб виїхати. Як воювати то всі слабі і хворі, а як шашлички з пивком наминати в кожному барі всі одужують!
Відповісти
Ще б переселенці не ховалися, а ішли і воювали
Відповісти
В той же час у кацапії не грибуть поки що всіх підряд на вулиці. Чому українців має загинути найбільше в цій війні? Де ЧВК з легіону іноземців, дедушка Бідон і Джонсон обіцяли.. ? Чому повинні служити онкохворі,серцевими захворюваннями, з нервовими захворюваннями та люди які ніколи не брали в руки зброю? Чому багаті, менти, чинуши,- далі взагалі не приймають у цьому участь?
Відповісти
Що перевіряють машини і документи у водія - бачу, а саме, що вручають повістки - ні. Некоректний коментар власника відео.
Відповісти
Краще на перетині кордону з халявними машинами чуваків відловлюють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні