--> Носії цих чоловічих імен робити по дому нічого не будуть з принципу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Носії цих чоловічих імен робити по дому нічого не будуть з принципу

0
-2
Носії цих чоловічих імен робити по дому нічого не будуть з принципу
Збираючись почати відносини з чоловіком або вступаючи в шлюб, перевірте сумісність не тільки за гороскопом, але і в побуті.

Про це інформує Ukr.Media.

Якщо одні чоловіки перетворять ваше життя в казку, будуть носити на руках і потурати будь-яким примхам, то носії цих імен, навпаки, повісять всі обов'язки по дому на вас. Так склалося, що вони — нікчемні господарі, що делегують всі справи жінкам. Крім того, не дуже тримають слово і в цілому на них не можна покластися.

Максим

Чоловік на ім'я Максим не захоче допомагати в побуті, та й в цілому перекладе відповідальність за це на жінку.

З одного боку, Максим непримхливий і багато чого не вимагає. З іншого, в потрібний момент не стане проявляти ініціативу. Протекла труба, відвалилася полиця або замок на двері, який постійно заїдає, — чоловіка на ім'я Максим мало хвилюватимуть ці турботи, поки остаточно не принесуть достатній дискомфорт. Жінкам, які живуть пліч-о-пліч з носіями цього імені, часто доводиться вирішувати всі побутові питання самостійно, адже до Макса достукатися дуже важко.

Григорій

Володар чоловічого імені Григорій досить неуважний і забудькуватий, йому цікавіше займатися своїми справами.

Чоловік на ім'я Григорій чесний, правильний і трохи ледачий. Він готовий понаднормово сидіти на роботі, доробляючи за колегою звіт, прокинутися суботнім ранком о четвертій годині і поїхати на риболовлю, але ніколи не запам'ятає, яким рушником слід витирати обличчя. Носії цього імені в сімейному житті всі обов'язки перекладають на жінку. При цьому можуть ще й обурюватися, а чому ніж не наточений і погано ріже.

Матвій

Чоловік на ім'я Матвій після цукерково-букетного періоду вже навряд чи захоче допомагати дамі серця.

Володарі цього чоловічого імені часто випадково обманюють улюблених жінок. Річ у тім, що під час залицянь Матвій здається чуйним і уважним партнером, намагається вразити і здивувати обраницю. Але якщо доходить до спільного побуту, романтика у Матвія закінчується. Чоловіки з цим ім'ям просто не захочуть зайвий раз витрачати час на допомогу і обіцянки, адже даму вони вже завоювали.

Олексій

Олексій — чуйний партнер і хороший коханець, але ось як господар досить поганий. Тому простіше його жінці проблеми в будинку вирішувати самій.

"Не треба, я сама" — типова фраза жінки, яка пов'язала своє життя з чоловіком на ім'я Олексій. Такі хлопці відмінні коханці, хороші чоловіки і стерпні батьки, але сильний недолік чоловіки з цим ім'ям полягає в невмінні виконувати власні обіцянки. Олексій легко може забути, що зобов'язався забрати обраницю з роботи або повісити полицю для книг, яку купив ще два місяці тому. Чоловіки з цим ім'ям неуважні в побуті: поки жінка прямо не позначить проблему, вирішувати її Олексій не буде.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні