--> Арестович: росія готує «зерг раш» в Україні на середину травня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Арестович: росія готує «зерг раш» в Україні на середину травня

2
2
Арестович: росія готує «зерг раш» в Україні на середину травня
Радник голови Офісу Президента України, військовий експерт Олексій Арестович в інтерв`ю на Youtube-каналі «Фейгин Live» заявив , що Росія може кинути в бій ще 10 тисяч солдатів до середини травня.

О. Арестович: «Деякі ознаки вказують на те, що нам готують zerg rush … Є така комп’ютерна гра StarCraft, там є така нація – зерги, це такі комахи … вони просто масою завалюють … Ми бачимо по цим людям, якими зараз намагаються поповнювати російські піхотні підрозділи, вони не спеціалісти, не артилеристи, не танкісти. Набирають декласований елемент. Їм надівають якийсь старий камуфляж, дають черевики 51-го року, автомат 47-го року, і каску – 43-го, і «героїчно» посилають у бій».

Також, за словами військового експерта, добровольців у Росії зараз багато, але вони нічого не вміють, не є військовою силою, а є лише силою живою. «І це також ненадовго … Таких добровольців до середини травня можуть накопичити тисяч десять, і вони «героїчно» кудись підуть. І це буде щось схоже на вторгнення китайських добровольців під час Корейської війни, коли вони хвилями зупиняли високотехнологічну американську армію», – зазначив О. Арестович.

Але, відмітив аналітик, є велика різниця, і російських добровольців на два порядки менше ніж тоді китайських – у Корейській війні. «Вони там у Кремлі зовсім із глузду з’їхали? От вони кинуть цих людей на нас з якою метою? Ми перемололи елітні російські дивізії, що нам ті добровольці? Встигай міняти стволи кулеметів і артилерії, це називається. Ми їх знищимо», – резюмував радник глави Офісу Президента.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
парашці не треба буде кормити свою голоту. її нафтобакси без проблем попливуть у теплі краї.
Відповісти
*уйло буде воювати до останнього кацапа.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні