У рф загорівся склад російського монополіста з випуску підручників, — ЗМІ

0
-15
У рф загорівся склад російського монополіста з випуску підручників, — ЗМІ
У російських містах відбуваються щоденні вибухи та пожежі. Зокрема, у підмосковному міському окрузі Богородський сталася пожежа на складі з підручниками та іншою поліграфічною продукцієє, пише Укрінформ.

Площа займання становить 33 800 квадратних метрів, відбулося часткове обвалення конструкцій будівлі. Пожежа загрожує ще одному складу, розташованому за 10 метрів. Надзвичайне положення присвоїли третій ранг з п'яти можливих. До гасіння залучено 109 пожежників і 37 одиниць техніки. Причини займання поки що невідомі. Деякі ЗМІ уточнюють, що горить склад російського монополіста з випуску підручників – видавництва «Освіта».

Також сталася пожежа в крайовому центрі Красноярську. Відомо, що в районі колишнього заводу медпрепаратів «Красфарма» пожежа розпочалася на складі поліетиленових відходів місцевого підприємства з випуску пластмасових виробів. Пізніше площа пожежі швидко зросла до 500 кв. метрів. На місце приїхали, як мінімум, 26 осіб та 6 одиниць спецтехніки. Також виїхала лабораторія Мінекології рф для вимірювання ступеня забруднення повітря.

У ніч на 3 травня у російському обласному центрі Бєлгород знову було чути вибухи та сирени спецмашин. Про їхнє походження поки що не відомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні