--> Польща перестала пропускати українські автомобілі з тонованим склом: деталі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Польща перестала пропускати українські автомобілі з тонованим склом: деталі

1
8
Польща перестала пропускати українські автомобілі з тонованим склом: деталі
Польща повернулася до правил, які діяли раніше, і припинила пропускати українські автомобілі з тонованим склом, повідомляє УНН.

Як розповіли співрозмовники, зараз чимало українців стали жертвами скасування ліберальних правил перетинів польського кордону, які діяли кілька тижнів поспіль. Тонування скла зі ступенем понад 10% є причиною непропуску через кордон.

«Ніхто не попередив, що правила посилилися. І виходить, що ти проходиш український кордон, потім під'їжджаєш до польського — тобі повідомлять, що не пропустять через тонування, і доводиться повертатися назад до України. Знімати тонування та проходити всі митниці наново», — розповіла українка, чиє авто не пропустили.

Причиною непропуску авто стає тонування лобового скла та передніх пасажирських. Такі правила діяли на польському кордоні до 24 лютого, але потім поляки суттєво пом'якшили перетин кордону для українських біженців. І ось кілька днів тому принаймні частина правил повернулася.

Тому радимо тим, хто планує в'їзд на територію країн ЄС, детально вивчити правила перетину кордону, які діяли до початку активної фази вторгнення рф.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це одні бики совкові
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні