--> Росія хоче легітимізувати легенду про Третю світову війну в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія хоче легітимізувати легенду про Третю світову війну в Україні

1
-3
Росія хоче легітимізувати легенду про Третю світову війну в Україні
Росія намагається легітимізувати в інформаційному просторі наратив про те, що зараз на території України йде Третя світова війна, пише телеграм-канал Волинь24.

Враховуючи те, що кремль начебто розпочав на території України «спецоперацію», а не війну, пояснити росіянам затяжний характер бойових дій стає дедалі важче.

Одним з перших 22.04 тезу про те, що росія воює з усім світом, озвучив генерал-майор рф р.міннєкаєв. Він порівняв «спецоперацію» на території України з Другою світовою. На думку р.міннєкаєва, «і тоді, і зараз весь світ ополчився проти росії».

25.04 міністр зс рф с.лавров заявив, що «НАТО вступив у проксі-війну з росією».

А вже 2.05 голова держдуми рф в.володін запропонував притягнути до відповідальності як військових злочинців лідерів країн, які постачають зброю в Україну.

До того ж впродовж 2 місяців росія дезінформує населення про діяльність міжнародної мережі біологічних лабораторій, які начебто розробляють зброю масового ураження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка третя світова? Москалі ж "спєц апєрацію" проводять. Київ за три дні взяти хотіли. Самі ж свою брехню перебріхують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні