--> В російській армії кажуть, що війна в Україні запланована до вересня, – розвідка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В російській армії кажуть, що війна в Україні запланована до вересня, – розвідка

1
-2
В російській армії кажуть, що війна в Україні запланована до вересня, – розвідка
Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що в російській армії поширюється інформація, нібито бойові дії в Україні можуть тривати до вересня цього року, пише Українська Правда.

«Серед військових армії окупанта розповсюджується інформація, що термін так званої «спеціальної воєнної операції» визначено до вересня 2022 року.

Тим часом, за даними українських розвідників, російська федерація готується владарювати на окупованих українських землях.

Так, рф розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму та подальшої інтеграції їх в російський економічний простір.

Росіяни анонсували, що в червні подібні штампи та печатки виготовлятимуть і для окупованого Херсону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, а якже "Київ за три дні"? Здулися! А до вересня мордор протримається? ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні