Відомий український музикант розлучився з дружиною. ФОТО

2
-3
Відомий український музикант розлучився з дружиною. ФОТО
На жаль, немає нічого вічного. І сьогодні стало офіційно відомо, що ще одна відома пара українського шоу-бізнесу перестала існувати.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив Валерій Харчишин, що вони з дружиною Юлею розлучилися.

"На жаль, життя не завжди є таким, яким ми його уявляємо, попри соціальні стандарти і зобов’язання. Іноді воно змінюється незалежно від нас. Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку і мав чи маю (тепер не впевнений в цьому) інші стосунки. Але я робив і робитиму все можливе надалі, аби пришвидшити нашу перемогу та відбудувати той будинок, щоб мої діти мали свою Україну і їм було куди повернутися. Аби вони не втратили оце відчуття "вдома". І жодна погань не завадить мені це зробити. Дякую за розуміння", - повідомив чоловік.

Що стало причиною розлучення пари, поки що невідомо. Можливо, артист у майбутньому прояснить ситуацію.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніколи не чув такого співуна
Відповісти
"Друга ріка"!
"Вжееее не сам! І навіть не х тобою. Вжееее не сам! І випив лишнє з моря! Вжееее не сам, як захлинувся з горя. Вжееее не сам! Я вже не сам."
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні