На війні з росією загинув колишній співробітник органів внутрішніх справ з Волині. ФОТО

0
2
На війні з росією загинув колишній співробітник органів внутрішніх справ з Волині. ФОТО
3 травня в Харківській області у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України загинув колишній співробітник органів внутрішніх справ Богдан Білоконь, повідомляє Поліція Волинської області.

«Коли почалася війна, Богдан перебував закордоном. У перший день, 24 лютого, він повернувся на Батьківщину та вступив у лави Збройних сил України. Був щирою та порядною людиною, завжди готовий прийти на допомогу кожному, вів здоровий спосіб життя та займався спортом. Не лишився осторонь і тоді, коли потрібно було захищати нашу Україну від ворога. Останній бій Богдана був дуже важкий, але він відважно і з гордістю виконав свій громадянський обов’язок перед країною», – розповідає колега та побратим загиблого Олександр Волохатий.

7 травня відбулося прощання із загиблим Героєм біля відділення поліції у Нововолинську, де Богдан Білоконь проходив службу із 2005 по 2015 рік.

У 2009 році він виборов призове місце у конкурсі «Кращий за професією» серед працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Богдану Білоконю було 40 років. У нього залишилися батьки та брат.

Похорон відбудеться 8 травня о 10:00 у селі Грибовиця Володимир-Волинського району.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні