В Італії затримали супер’яхту «Шехерезада», яку приписують путіну

0
-3
В Італії затримали супер’яхту «Шехерезада», яку приписують путіну
140-метрове судно під прапором Кайманових островів, вартість якого оцінюється в 700 мільйонів доларів, було пришвартовано в порту Маріна ді Каррара в Тоскані (Італія) для проведення ремонтних робіт. Напередодні яхта залишила сухий док і, за повідомленням фотографа агентства "Франс-Прес", була готова до виходу в море, повідомляє Euronews.

Не йдеться про конфіскацію, оскільки все ще продовжуються пошуки власника, але яхті заборонено залишати порт.

Міністерство економіки Італії повідомило, що фінансова поліція встановила "істотні зв'язки між особою, яка формально володіє "Шахерезадою", і помітними представниками уряду росії".

Міністр економіки та фінансів Італії Даніеле Франко підписав декрет про "заморожування" яхти.

Деякі офіційні особи у США, а також низка американських ЗМІ вказують на те, що справжній власник "Шехерезади" – володимир путін. Такого ж висновку дійшла команда розслідувачів, близьких до російського опозиціонера Олексія Навального.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні