--> Незабаром в Україні буде два дні перемоги, а у когось - жодного, - Зеленський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Незабаром в Україні буде два дні перемоги, а у когось - жодного, - Зеленський

0
-1
Незабаром в Україні буде два дні перемоги, а у когось - жодного, - Зеленський
Президент Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня перемоги над нацизмом.

Про це повідомляє Офіс президента.

"Ми б'ємося за свободу для своїх дітей, а отже, переможемо. Ми ніколи не забудемо те, що зробили наші предки у Другій світовій війні, у якій загинуло понад 8 мільйонів українців. І зовсім скоро в Україні буде два дні перемоги. А в когось не залишиться жодного", - заявив Зеленський.

Глава держави нагадав, що у Другій світовій війні загинули понад 50 млн осіб, з них 8 млн - українці. Проте Росія намагається привласнити перемогу собі, забуваючи про великий вклад України.

"Ми не кажемо "можем повторить". Хотіти повторити 2194 дні війни може тільки божевільний. Той, хто вже повторює сьогодні жахливі злочини гітлерівського режиму, наслідує нацистську філософію, копіює все, що робили вони", - сказав президент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні