Хто з українців після війни зможе отримати до 800 тисяч гривень

0
4
Хто з українців після війни зможе отримати до 800 тисяч гривень
Українці, які постраждали внаслідок військових дій під час виконання своїх службових зобов'язань, зможуть отримати після завершення війни виплати до 800 тис. грн. Йдеться про громадян, які займаються публічною службою, професійною журналістською діяльністю, а також працюють на об'єктах критичної інфраструктури, пише Today.

Відповідний законопроект №7353 уже зареєстрований у Раді та буде винесений на голосування. У разі прийняття громадяни, які отримали інвалідність на війні в результаті виконання своїх службових обов'язків, отримають матеріальну допомогу від держави.

Так якщо українець під час виконання своїх службових зобов'язань отримає інвалідність першої групи, йому виплатять 800 тис. грн. Українці, які отримали інвалідність другої групи, зможуть отримати 500 тис. грн. матеріальної допомоги, а з третьою групою – 200 тис. грн.

У законопроекті сказано, що за загибелі працівника/працівниці внаслідок військових дій сума виплати рідним становитиме 1 мільйон гривень.

Гроші будуть виділені з резервного фонду бюджету та надходжень урядів іноземних країн та міжнародних організацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні