--> В окупованому Криму собаки на смерть загризли 10-річну дитину. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В окупованому Криму собаки на смерть загризли 10-річну дитину. ФОТО

0
1
В окупованому Криму собаки на смерть загризли 10-річну дитину. ФОТО
Під час травневих свят собаки на смерть загризли 10-річну дівчинку у селищі Радянському, яке знаходиться в окупованому Криму, пише Меридіан Севастополь.

У вольєрі чоловік тримав двох ротвейлерів, удень випустив погуляти. Коли дівчинка вийшла надвір, собаки накинулися на неї.

Дитину з рваними ранами обличчя, тулуба та голови відвезли до лікарні – увечері під час операції вона померла. Слідком порушив кримінальну справу за фактом заподіяння смерті через необережність.

У рамках порушеної кримінальної справи буде дана оцінка утримання тварин та вживаним власником собак заходам безпеки, із залученням фахівців ветеринарної служби вирішуватиметься питання подальшої долі тварин.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні