Скільки ще воюватиме Україна: заява начальника ГУР МО

0
2
Скільки ще воюватиме Україна: заява начальника ГУР МО
Начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов заявив, що Україна воюватиме, доки з її території не будуть вигнані всі російські війська, пише телеграм-канал 12 канал.

«Я не знаю жодних кордонів, крім кордонів 1991 року», – сказав генерал-майор Кирило Буданов, маючи на увазі рік відновлення незалежності України.

«Хто може змусити Україну заморозити конфлікт? Це війна всіх українців, і якщо хтось у світі думає, що може диктувати Україні умови, за яких вона може або не може захищатися, то він серйозно помиляється», – додав він.

Під час інтерв’ю начальник ГУР МО України зазначив, що для прискорення контрнаступу Україні терміново потрібні ракетні комплекси середньої та великої дальності, великокаліберна артилерія та ударна авіація.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні