Ознаки того що ваш чоловік ніколи не зважиться на зраду — шукайте їх у вашого коханого

0
-3
Ознаки того що ваш чоловік ніколи не зважиться на зраду — шукайте їх у вашого коханого
Деякі з дам переконані, що буквально кожен чоловік зраджує.

Про це інформує Ukr.Media.

Не спілкується з колишньою, але і не зраджував її, поки вони були у відносинах

Важливо дізнатися про минуле чоловіка. Якщо він не зраджував колишню, то і вам, швидше за все, теж не буде.

У відносинах з чоловіком важливо знати про його минуле — тут все як при наймі нового співробітника на роботу. Щоб мати на перших порах хоча б якесь уявлення про людину і те, що від неї можна очікувати, дуже важливо бути в курсі попередніх відносин обранця. Якщо він з колишньою розлучився на хорошій ноті, не зраджував і зараз вони не спілкуються зовсім — це хороший знак. Одна з ознак, що чоловік не зрадить і вам.

Не приховує ваші відносини

Якщо чоловік не приховує ваших відносин від рідних і приятелів, вітаємо, ви витягнули щасливий білет.

На яку ще важливу ознаку варто звернути увагу, якщо хочете бути впевнені, що чоловік вам не стане зраджувати? Він не соромиться вас в громадських місцях і ніяк не намагається приховувати відносини. Познайомив з друзями, попросив дочекатися його біля офісу, розповів про вас сім'ї. Всі ці ознаки, буквально кричущі про те, що зраджувати кавалер не має наміру.

Він максимально чесний з вами

Чоловіки, які чесні і відверті з улюбленими жінками, не стануть зраджувати.

Він іноді говорить зовсім не те, що ви хотіли почути? Він чесний і не бачить сенсу брехати? В цілому ніколи не поводився підозріло і дивно, по суті відповідав на ваші запитання навіть у сварках? Вітаємо, все це ознаки, що чоловік зраджувати вам не буде. А навіщо? Ви обидва твердо стоїте на ногах, знаєте слабкі і сильні сторони характерів один одного. Такі довірчі відносини чоловіки вважають серйозними, а значить, і в коханок сенсу немає.

Будує спільні плани на майбутнє

Якщо він активно будує з вами плани і мріє про спільне майбутнє, навряд чи піде наліво.

Навіщо чоловікові будувати плани на майбутнє з жінкою, яка не дуже його хвилює або яку він вважає "тимчасовим рішенням"? Якщо коханий відкрито розповідає про мрії на двох, першим виводить відносини на новий рівень і бере за них відповідальність, підтримує ваші прагнення завести сім'ю — це хороший знак. Значить, партнер вважає, що у вас точно все серйозно.

Він консерватор

Чоловіки-консерватори набагато рідше інших зраджують жінкам.

Найчастіше чоловіки зраджують, виправдовуючись тим, що не змогли стриматися. Захотілося ризикнути, спробувати щось нове, порівняти. Але ось що цікаво: психологи виявили закономірність, що хлопці з консервативними звичками зраджують набагато рідше, ніж відкриті до експериментів кавалери.

Його ставлення не змінилося після цукерково-букетного періоду

Якщо його ставлення до вас не змінилося після цукерково-букетного періоду, значить, чоловік вас дуже цінує, вами дорожить.

Ознака, яка стане очевидною після двох-трьох місяців, коли ви з партнером вже звикли один до одного, а пристрасть потроху притихла. Якщо чоловік все так же зацікавлений в вас, з інтересом слухає, підтримує в побуті і приділяє увагу дрібницям, це ще одна ознака, що партнер цінує вас як особистість і щиро любить. А значить, зраджувати і заводити інтрижку на стороні сенсу не бачить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні