Україна не погодиться на перемир'я, поки росія не виведе війська, - Подоляк

1
2
Україна не погодиться на перемир'я, поки росія не виведе війська, - Подоляк
Україна не дасть згоди на припинення вогню доти, доки країна-агресор рф не виведе свої війська.

Про це радник голови Офісу президента заявив у інтерв'ю Reuters.

Припинення бойових дій без відведення військ призведе до того, що росія через деякий час розпочне новий наступ. На його думку, агресор відновить сили та зможе діяти з новою інтенсивністю – ще більш криваво та масштабно.

Радник голови ОП наголосив, що позиція Києва стає безкомпромісною. Також він підтвердив заяви російської сторони про те, що переговори про мир наразі фактично не ведуться.

Подоляк назвав дивними заклики деяких країн Заходу до негайного припинення вогню. Він наполягає на тому, що Захід повинен продовжувати надавати Україні підтримку доти, доки рф не зазнає поразки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо вони не вивидуть війська, що будете робити? Конфлікт заморожувати, чи зійдетеся "посередині" Бо вибивати ворога не поспішають. Напевне "оманська стрілка" заважає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні