--> Від ракетного удару загинув працівник «Укрзалізниці» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від ракетного удару загинув працівник «Укрзалізниці»

1
-2
Від ракетного удару загинув працівник «Укрзалізниці»
Міський голова Малина Олександр Сітайло розповів про жертви і руйнування унаслідок ракетного удару РФ. Зокрема, загинув працівник "Укрзалізниці".

Про це повідомляє фейсбук Олександра Сітайла.

"Російська Федерація вкотре завдала ракетного удару по нашому місту. Пошкоджено об'єкт інфраструктури "Укрзалізниці", близько 150 житлових будинків - один з них багатоквартирний, ряд магазинів і кафе, деякі промислові підприємства. На жаль, маємо одного загиблого - це працівник "Укрзалізниці". Також є четверо поранених - троє працівників УЗ і один житель Малина", - розповів він.

Всі поранені госпіталізовані. Вони отримують необхідну медичну допомогу.

Співробітники комунальних служб міста надаватимуть допомогу в прибиранні територій від наслідків ракетного удару і допомагатимуть ремонтувати пошкоджені будинки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До Луцька прибула колона гуманітарки 10 авто котру організували вол. депутати під керівництвом Палиці. Окремо купили 5 літаків котрі відправили на Схід
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні