Російські окупанти ґвалтують дворічних та трирічних дітей - Денісова

1
-1
Російські окупанти ґвалтують дворічних та трирічних дітей - Денісова
Матері дітей, загиблих внаслідок зґвалтування окупантами, доручили уповноваженій Верховної Ради з прав людини Людмилі Денісовій розповісти світові про злочини росії.

Про це омбудсмен повідомила у своєму телеграм-каналі.

Вона виступила на відкритті Будинку російських воєнних злочинів у Давосі в рамках Всесвітнього економічного форуму та наголосила, що від війни в Україні найбільше страждає цивільне населення.

"Щодня на телефон гарячої лінії Уповноваженого звертаються 700-800 наших громадян, які повідомляють про воєнні злочини РФ. 1500 громадян знайшли сміливість звернутися на телефонну лінію психологічної допомоги та розповісти про найстрашніші злочини - сексуальні, катування, тортури. Я маю доручення від матерів дво- та трирічних дітей, які загинули в страшних муках від зґвалтування рашистськими військовими, повідомити світові про цей жах", - йдеться в повідомленні.

Денісова зазначила, що масові сексуальні злочини - це тактика війни Росії зі знищення народу України, "це зброя, щоб зламати український дух, але не вийде".

"Ми будемо говорити, щоб світ знав! Ми всі хочемо миру, але не ціною наших жінок, дівчат і хлопчиків! Тільки перемогою народу України! І вона обов'язково буде", - підсумувала омбудсмен.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може пора ворога вибивати а не "соплі" жувати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні