Ці жіночі імена приносять своїм власницям суцільні нещастя

0
9
Ці жіночі імена приносять своїм власницям суцільні нещастя
Якщо здається, що вам не щастить більше, ніж іншим, то, можливо, так воно і є.

Про це інформує Ukr.Media.

Вероніка

Все усвідомлене життя Вероніка буде страждати через відсутність необхідної кількості грошей.

Вероніка все усвідомлене життя прагне до повної незалежності від інших. Відповідно, справлятися з труднощами теж доводиться самій. До того ж деяка наївність часто змушує носительку цього імені потрапляти в неприємні ситуації. Наприклад, Вероніка буде страждати через відсутність потрібної кількості грошей. Золоті гори жінці з цим ім'ям не світять зовсім, через що Ніка і буде мучитися. Багатого або забезпеченого чоловіка, на жаль, теж можна не чекати.

Олеся

Олеся звикла рятувати інших, а сама часто не вміє просити допомоги.

Навіть у жінки, чиє ім'я можна перевести як "захисниця", в житті все якось занадто складно. Можливо, проблема якраз в тому, що Олеся частіше думає про інших, ніж про себе. Володарка цього імені звикла рятувати інших, а сама не вміє просити допомоги. Звалює на себе стільки зобов'язань: побут, кар'єра, сім'я, чоловік, що не продихнути. Зображуючи покровительку слабких, Олеся з часом сама стає тією людиною, якій потрібна допомога. Але через впертість навіть рідкісну допомогу приймати не хоче. А потім страждає на самоті і безвиході.

Стефанія

Стефанія страждає, тому що вибирає невідповідного партнера або сферу діяльності.

Стефанію можуть з самого дитинства чекати серйозні проблеми зі здоров'ям або у взаєминах з близькими родичами. Нерідко володарка цього красивого імені страждає, тому що вибирає невідповідного для себе партнера або сферу діяльності. Все ніби дається Стеші з величезними труднощами, через що вона часто відчуває себе дуже нещасною і слабкою. Тому чекає прекрасного принца на білому коні, хто врятував би від негараздів. Але принца все немає.

Аделіна

Аделіна звикла жертвувати собою і своїми інтересами заради "високої мети".

Жінка з красивим ім'ям Аделіна звикла жертвувати собою і своїми інтересами заради "високої мети". Але часто значущість цієї мети бачить тільки вона сама, а оточуючі просто сприймають Ліну як вічно нещасну, у якої знову не вийшло зробити щось для себе. На жаль, часто близько дівчат з цим ім'ям з'являються "паразити", які самостверджуються за рахунок нещасної Аделіни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні