Проросійського експрезидента Молдови затримали на 72 години: причина

0
-1
Проросійського експрезидента Молдови затримали на 72 години: причина
Генпрокуратура Молдови порушила кримінальну справу проти колишнього президента за підозрою у корупції, в результаті чого експрезидента затримали, пише телеграм-канал Сьогодні.

Ігоря Додона підозрюють у корупційних зв'язках із олігархом Володимиром Плахотнюком.

Підставою цього стали відеозаписи, на яких видно, що Плахотнюк передає Додону великий чорний пакет, який вони називають «кульком». З розмови очевидно, що у «кульку» знаходяться гроші, призначені для фінансування Партії соціалістів, яку тоді керував Додон.

Сьогодні, 24 тарвня, президента затримали на 72 години в рамках кримінальної справи, порушеної за чотирма статтями Кримінального кодексу, у тому числі — про державну зраду, корупцію та злочинне фінансування політичної партії.

Сьогодні ж у нього вдома пройшли обшуки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні