--> «Ця дата незмінна»: тарологиня розповіла що чекає на Україну вже влітку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ця дата незмінна»: тарологиня розповіла що чекає на Україну вже влітку

1
-3
«Ця дата незмінна»: тарологиня розповіла що чекає на Україну вже влітку
Тарологиня Людмила Хомутовська розповіла, що вже цього літа Україна може здобути перемогу у війні з росією, пише УНІАН.

«Якщо ми дивимося, коли закінчується війна – нам завжди показують кінець літа-вересень. Це час, коли ми прийдемо до якихось договорів. Вважаю, це буде час переговорів. Час, коли ми домовимося з росією про завершення війни. Так кажуть карти, і ця дата незмінна, скільки б я не дивилася», - сказала тарологиня.

При цьому вона зазначила, що Україна входить у складний період. Хомутовська додала, що два місяці літа українці будуть чути новини про те, що ЗСУ звільнили від окупантів якесь місто чи село.

«Ось з середини травня і два місяці літа ми будемо щодня чути, що ось ще щось звільнили, ще щось звільнили. Все це буде йти на те, що ми вийдемо на кордони з росією. ОРДЛО нам показують, що все-таки звільнять. Росія буде зараз наполягати на переговорному процесі», - додала експертка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А карти не показують на "якій середині" зійдуться оті "переговори"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні