--> Що станеться з путіним у 2023 році та хто буде президентом рф: заява британської розвідки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що станеться з путіним у 2023 році та хто буде президентом рф: заява британської розвідки

1
4
Що станеться з путіним у 2023 році та хто буде президентом рф: заява британської розвідки
У 2023 році путін помре або «зникне в санаторії», а замість нього президентом стане Патрушев, пише телеграм-канал Волинь24.

Про це заявив очільник британської розвідки Мі-6 у 1999-2004 роках Річард Дірлав. За його словами, вже наступного року путіна помістять у санаторій, «з якого він не вийде як лідер росії».

Зазначимо, що, за словами колишнього співробітника Мі-6, минулого тижня путін вже пропустив кілька військових зустрічей через лікування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Змінять "шило на мило".Той патрушев скотиняка не краще *уйла, а то може і гірше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні