--> 45-річний чоловік, вбивши дружину та 12-річного сина, покінчив життя самогубством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

45-річний чоловік, вбивши дружину та 12-річного сина, покінчив життя самогубством

0
1
45-річний чоловік, вбивши дружину та 12-річного сина, покінчив життя самогубством
45-річного чоловіка, його 42-річну дружину та 12-річного сина з чисельними ножовими пораненнями виявили в помешканні на території Суворовського району, повідомляє Одеське районне управління поліції.

Першими до поліції звернулися батьки подружжя, після того як не змогли додзвонитися та потрапити в квартиру.

В ході огляду місця події поряд із чоловіком поліцейські виявили кухонний ніж. Враховуючи тип та характер нанесення тілесних ушкоджень кожному з членів сім’ї, попередньо встановлено, що господар по черзі позбавив життя дружину та сина, після чого покінчив життя самогубством.

Зараз відомості за фактом смерті одеситів зареєстрували до Єдиного реєстру досудових розслідувань з позначкою «умисне вбивство» та з позначкою «самогубство».

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні