Росія жорстко наступає на сході, нам потрібна зброя – Зеленський

2
-3
Росія жорстко наступає на сході, нам потрібна зброя – Зеленський
У східному регіоні російські загарбники намагаються наступати, обстрілюють села й завдають ракетно-бомбові удари.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму звернені.

"Збройні сили України, наша розвідка і усі, хто захищає державу, протистоять надзвичайно жорсткому наступу російських військ на сході... Подекуди ворог сильно переважає технікою, кількістю солдатів.

Російська влада ухвалила показове рішення – вони дозволили брати на контракту службу людей старшого віку , тобто молодих їм вже не вистачає, але бажання воювати все ж таки зберігається.

Ще потрібен час, щоб відбити в них це бажання. Ще потрібна допомога партнерів, передусім зброєю для України. Повна допомога, без виключень, без обмежень, достатня щоб перемогти", - розповів президент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із асфальту виколупуй!
Відповісти
Здравствуйте.

Меня зовут Ирина. Я специалист по платному размещению публикаций на ресурсах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное партнерство в формате публикаций оплачиваемых нами статей на вашем сайте. Прежде чем сделать первые шаги, я для вас подготовила опросник, который призван помочь более точно определить абсолютно все составляющие совместной работы: https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не длинный, занимает не более 3 минут. Личные ответы всегда помогут поторопить наше сотрудничество , а также прояснить полную рекламную информацию.

Заранее благодарю за ответы, а также не сомневаюсь на продуктивную совместную работу.

На случай если у вас имеются другие вопросы по поводу опросника или чего-либо другого, не стесняйтесь установить связь со мной по почте hello@startpartners.ru


С уважением, Ирина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні