Звертайте увагу на почуті у сні слова: 28 травня - прикмети і заборони

0
-18
Звертайте увагу на почуті у сні слова: 28 травня - прикмети і заборони
Православне свято 28 травня - день пам'яті преподобного Ісаї, пише УНІАН.

Святий Ісайя народився поблизу Києва в родині благочестивих християн, в малих літах вступив до Києво-Печерської обителі. У 1062 році в нагороду за благочестиве життя був поставлений ігуменом Дмитрієва монастиря, а потім єпископом в Ростові. Всіляко боровся з ідолопоклонниками, підтримував віруючих в їх силі духа і радив молитви для позбавлення від спокус. Помер в 1090-му році, а мощі його визнані нетлінними і чудотворними.

Прикмети 28 травня

Бгряний схід сьогодні - літо буде спекотним, можливі пожежі;

ластівки повертаються з півдня - до теплої погоди;

у повітрі літає павутина - скоро настане спека;

веселка після дощу - більше не буде опадів.

У снах, що приснилися в ніч з 27 на 28 травня, потрібно звертати увагу на почуті слова.

Що сьогодні не можна робити

У цю дату після обіду не можна нічого садити на городі, інакше урожай не зійде. Якщо вам потрібно посіяти якісь культури, то краще робити це до полудня. Незаміжнім дівчатам не рекомендується розповідати кому-небудь про свої плани - нічого збудеться. Постарайтеся в цю дату не витиратися чужим рушником - є ризик забрати собі проблеми людини.

Що можна робити 28 травня

Слов'яни в цю дату засівали після залишилася пшеницею, також було прийнято висаджувати огірки. Також можна і потрібно забратися в прибудинкових територіях - привести в порядок сараї, приміщення для худоби та інші госпспоруди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні