«Росія розвалиться, а путіна прибере життя»: Данилов розповів про майбутнє рашистів

0
3
«Росія розвалиться, а путіна прибере життя»: Данилов розповів про майбутнє рашистів
Секретар РНБО Олексій Данилов переконаний, що після відходу путіна від влади росія розвалиться, адже це «штучне утворення», пише 24 канал.

В такому разі цю територію необхідно буде позбавити зброї, зокрема ядерної. Інакше небезпека для всього світу і далі зберігатиметься.

Данілов вважає, що путіна «прибере саме життя».

«Це буде 100%. Я вже говорив не раз, що це буде при нашій пам'яті. Також і росія розвалиться при нашій пам'яті», - наголосив секретар РНБО.

За словами Данилова, росія не зможе зберегтися.

«Це станеться (розкол росії). Ми б дуже хотіли, щоб це сталося «вчора», але ще потрібно трохи почекати», - додав очільник РНБО.

Данилов переконаний, що з росії необхідно прибрати зброю, зокрема ядерну. За його словами, дуже небезпечно залишати ядерну зброю в країні, яка може вести себе так, як вона вважає за потрібне, нехтуючи законами, ООН і всіма правилами і нормами, які сьогодні є.

«Це дуже-дуже небезпечно. Якщо хтось вважає, що там не з'явиться інший путін, то, повірте, я вже говорив, їх там дуже багато охочих стати путіним», - наголосив секретар РНБО.

Данилов каже, що росія є однією з тих країн, які постійно нападають на інші держави, «постійно пхають ніс і роблять замах на чужі території».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні