Рашисти примушували військовополонених до статевих актів та били по відкритих ранах

2
-3
Рашисти примушували військовополонених до статевих актів та били по відкритих ранах
Омбудсменка Людмила Денисова повідомила, що окупанти жорстоко катували українських військовополонених, пише телеграм-канал Инсайдер UA.

За її словами, орки били і принижували українських солдатів, змушували їх вивчати вірш «Вибачте нас, рідні росіяни», гімн рф, історію створення герба та прапора росії, інакше – застосовували тортури.

З особливою жорстокістю тортури застосовувалися до офіцерського складу та бійцям «Азова». Під час допитів українських військовополонених ставили на коліна, били прикладом від автомата на пальцях ніг та відкритих ранах, застосовували плоскогубці, закидали петлю на шию та душили.

Крім того, нашим бійцям вводили українським військовополоненим невідомі препарати на літеру «М», після чого вони непритомніли і втрачали пам'ять.

Жінок-військовополонених росіяни примушували до статевих актів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба!
Відповісти
Тупий канал, тупі новини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні