У МВС запропонували зробити «платним» виїзд чоловіків за кордон на час війни

5
-3
У МВС запропонували зробити «платним» виїзд чоловіків за кордон на час війни
Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів запропонував ввести страховий внесок для чоловіків, які хочуть виїхати за кордон під час воєнного стану. Він констатував, що російсько-українська війна затягнеться на довго.

Про це радник глави МВС у своєму телеграм-каналі.

"Щодо виїзду чоловіків за кордон. Так, на жаль, війна на довго. І нам потрібно буде мобілізувати не одну сотню тисяч солдатів. Але питання виїзду - це не заборонити або дозволити. Це питання як їхати. Я пропоную внести страховий внесок, наприклад, 3-5 тисяч доларів і вільний виїзд для того, хто його вніс. У будь-якому випадку тотальна заборона шкодить нам ще більше", - йдеться в повідомленні.

За його словами, заборона на виїзд створює багато проблем, тому необхідно змінити підхід до регулювання виїзду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це значить багаті можуть заховатися від мобілізації за кордоном, а бідні мають іти захищати країну? Ну авжеж, "баригам" завжди преференції
Відповісти
Так,мажори придумали ,як легально змитися закордон,а де проста людина візьме такі гроші,коли їде заробляти на прожиття. Якби прості роботяги мали ті тисячі доларів,то не перлися важко працювати на пана????
Відповісти
почем опиом для народа ? продажна влада, продажне правосуддя, продажна країна. ФУУУУУ
Відповісти
Суки, тільки б грошей нагребти навіть в такий час
Відповісти
Вони що там зовсім ох*їли. Найшли ле заробити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні