Депутати хочуть звільнити омбудсмена Денісову

1
4
Депутати хочуть звільнити омбудсмена Денісову
Депутати Верховної Ради мають намір висловити недовіру уповноваженій ВР з прав людини Людмилі Денісовій на засіданні 31 травня.

Про це повідомила Людмила Денісова на пресконференції.

"Мені тільки що стало відомо, що за командою президента завтра планують оголосити мені недовіру як уповноваженому Верховної Ради з прав людини", - розповіла посадовиця.

За її словами, рішення про її звільнення було прийнято нібито після наради у президента.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там вас потрібно більшу половину по звільняти , без права на займання такого роду посад на все життя , і в трудовій написати дармоїди , брехуни , і злодії . І стаж зняти , хай поживуть на мінімалку , як прості пенсіонери на 2000 гр . Можливо тоді зрозуміють як добре живеться Українцям , тим більше в такий не легкий час .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні