--> Закликав Кадирова прийти і «навести лад»: українцю загрожує 3 роки в'язниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Закликав Кадирова прийти і «навести лад»: українцю загрожує 3 роки в'язниці

1
-5
Закликав Кадирова прийти і «навести лад»: українцю загрожує 3 роки в'язниці
62-річний мешканець Тернополя постане перед судом за заклики у соцмережах підтримувати вторгнення Росії до України. СБУ завершила розслідування справи щодо чоловіка, який виправдовував звірства росіян в Україні та пропагував війну.

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

"Слідством встановлено, що житель обласного центру, керуючись особистими ідеологічними та політичними мотивами, у публічних дописах відкрито підтримував збройну агресію РФ проти України та активно поширював матеріали із виправданням так званої "спецоперації" й заперечення злочинних дій російських окупантів", - йдеться у повідомленні.

Під час затримання колаборанта, правоохоронці провели обшуки у його квартирі та вилучили комп'ютер. Як з'ясувалось, чоловік публікував у соцережах дописи на підтримку рф і, зокрема, закликав Рамзана Кадирова "навести лад".

Розслідування у справі завершено, прокурори вже скерували до суду обвинувальний акт стосовно тернополянина, який пропагував війну, закликаючи користувачів соціальних мереж в Україні підтримувати військові дії з боку РФ, поширюючи неправдиві наративи російської пропаганди (ст.436 КК України). За скоєне йому загрожуєпокарання - максимум до трьох років ув'язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах. Кадиркадон тільки в своему "тіктоку" може лад навести. Його "вояки" обісралися на весь світ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні