На росії заговорили про підписання мирної угоди

2
-4
На росії заговорили про підписання мирної угоди
Спікер ради федерації валентина матвієнко на четвертому місяці війни проти України заявила про те, що москва готова провести переговори та підписати мирну угоду з Києвом, пише телеграм-канал УНІАН.

Щоправда, чомусь спікерка заговорила «громадянську війну в Україні».

«Потрібні дипломатичні, мирні рішення, але для цього потрібна воля двох країн. Ми готові до переговорів, підписання угоди, яка б припинила громадянську війну в Україні і призвела до миру», - заявила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перший пункт угоди : капітуляція парашки і виведення всіх військ за границі 2014 року.
другий пункт: виплата репарацій у тому числі шкоди за незаконне захоплення Криму і Донбасу.
третій пункт: роззброєння парашки і заборона виробництва будь-якої зброї;
четвертий пункт: гарантії безпеки парашки - будапештський меморандум
Відповісти
Оо, починається. Тепер кацапи захочуть закріпити в тому договорі за собою окуповані території. А наша влада вже проштовхує "капітулятивні" наративи "сойтіся посрєдінє".Недарма дехто аж зі штанців вискакує щоб кудись *уйлу заглянути.Отже виходить що частину Української територі зливають, або за термінолргією абдристовича "прой**бують".Хрєново це все закінчиться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні