--> Плетуть інтриги та пліткують за спиною: топ-4 найгірших свекрух по гороскопу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Плетуть інтриги та пліткують за спиною: топ-4 найгірших свекрух по гороскопу

0
-6
Плетуть інтриги та пліткують за спиною: топ-4 найгірших свекрух по гороскопу
Астрологи розповіли про жінок-свекрух, які люблять все контролювати, тому якщо навіть найдрібніші справи йдуть не за їхнім планом - чекай на скандал, пише Апостроф.

Лев

Левиці, як відомо, дуже ревниві особи, тому вони починають поводитися агресивно, якщо син приділятиме забагато уваги своїх дружині та дослухатиметься до неї, а не тільки до матері. У такому разі представниця цього знаку Зодіаку буде здатна на маніпуляції та хитрощі, щоб усе було тільки так, як вона хоче.

Стрілець

Стрільці дійсно нестерпні у ролі свекрухи, оскільки вони не будуть стримувати себе в гострих висловлюваннях на адресу невістки. Як тільки представниця цього знаку відчує, що любов сина до дружини буде більшої, аніж до неї, то підготує підлість, щоб посварити подружжя.

Риби

Жінки, народжені під знаком Риби, люблять увагу до своєї персони, вони звикли, що з їхньою думкою рахуються, до них дослухаються та просять порад. Якщо невістка не захоче грати другорядну роль у сім'ї, Риби можуть провокувати конфлікти, щоб таки змусити дружину сина поступитися першим місцем.

Водолії

Водні знаки схожі між собою, тому Водолії, так само як Риби, схильні плести інтриги та пліткувати за спиною. Для представниць цього знанку буде складно визнати, що син створив окрему сім'ю, де головною буде дружина, а не матір. Це її надзвичайно дратуватиме, тому всі сили Водолій докладе для втручання у справи сім'ї сина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні