Астрологиня розповіла про небезпечний момент, який чекає на Україну

0
-5
Астрологиня розповіла про небезпечний момент, який чекає на Україну
Відома українська астрологиня Валентина Віттрок зазначила, які найближчі дати будуть переломними з точки зору подій, що відбуваються в країні, пише УНІАН.

«Так, 4 і 5 червня Місяць у Леві приводить в рух ситуації, від яких складається враження емоційної розп'ятості. Одну дірку залатав - вилізла друга. Але такий стан триватиме всього пару днів», - пише Віттрок.

6 і 7 червня - ідеальні дні, щоб проаналізувати, зробити висновки і прийняти правильне рішення.

«11 і 12 червня відзначається проходженням Місяця по Скорпіону, і знову місяць виступає тригером до з'єднання Венера - Уран в Тельці і Сатурн у Водолії. Це емоційно складний час, так як саме з'єднання Венери з Ураном може свідчити про розрив або навіть втрати улюблених, в більш легкій формі може проявиться різке охолодження почуттів. Це нехороші дні для весіль, зачаття і великих покупок», - зазначила астрологиня.

Не дуже вдалою буде дата 29 червня, яка несе в собі негативну енергетику.

«Наступний місяць може вносити багато ілюзорного, може фарбувати в чорні тони події наступного місяця, порушення моральних законів, давати спокуси. Народженим 29-го червня слід бути уважними у випадках спокуси іншими», - резюмувала Валентина Віттрок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні