Чому огірки потрібно висаджувати на самоті: 5 червня - прикмети та заборони

0
-2
Чому огірки потрібно висаджувати на самоті: 5 червня - прикмети та заборони
Євфросинія була правнучкою рівноапостольного князя Володимира, з раннього дитинства виховувалася в благочестивих традиціях, вивчала Боже Слово, пише УНІАН.

Батьки хотіли видати дівчину заміж, але вона втекла і таємно прийняла чернечий постриг. Подвизавшись в монастирі, Єфросинія незабаром заснувала свій монастир за містом, де стала ігуменею. У похилих літах поїхала на Святу Землю і молилася Господу про те, щоб він дав їй право померти в Божому місті. Так і вийшло - преподобна Євфросинія померла в Єрусалимі.

Прикмети 5 червня

вранці чутно запах трави - до дощу;

багато жуків літає - день буде сонячним;

багато комарів і мух - літо виявиться посушливим;

туман з ранку стелиться по землі - погода зіпсується.

Що сьогодні не можна робити

Наші предки в цю дату висаджували огірки, але робити це потрібно було на самоті, щоб ніхто не наврочив урожай. Важливо було проводити роботи в городі босоніж і без головного убору, інакше саджанці не зійдуть. Також 5 червня не рекомендується переїжджати або міняти роботу - всі починання виявляться невдалими.

Що можна робити 5 червня

Святий Леонтій вважається захисником всіх принижених і ображених, тому віруючі звертаються до нього за допомогою і розрадою, а також за підтримкою. Народні прикмети рекомендують бути уважними і не вірити на слово кожному, з ким спілкуєтеся.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні