--> Чому не варто шукати зниклих військовослужбовців через Інтернет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому не варто шукати зниклих військовослужбовців через Інтернет

0
-1
Чому не варто шукати зниклих військовослужбовців через Інтернет
Юристка Вікторія Олійник розповіла, що шукати зниклих у публічному просторі не варто і пояснила чому, пише Армія FM.

«Можна спробувати пошукати за прізвищем в чат-ботах, але як такої бази в публічному доступі поки немає. Але це небезпечно для наших військовослужбовців. В полоні військовослужбовці іноді говорять, що вони водії, щоб до них не так жорстоко ставилися. Але родичі повідомляють про їх зникнення та називають їх посаду, а це дуже негативно впливає на їх становище у полоні.

Варто також розуміти, що військовослужбовець, наприклад, може виконувати завдання на тимчасово окупованій території. Поширення інформації в публічному просторі з фото та іншими даними може непоправно вплинути на нього/неї та людей з якими він/вона співпрацювали чи співпрацюють», - розповіла юристка.

Вона зазначила, що перш за все член сім’ї має звернутися за інформацією до військової частини, де проходить службу військовослужбовець. Там перевірять дані й поінформують родичів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні