Данилов не вважає трагедією «тимчасову втрату територій» України

5
8
Данилов не вважає трагедією «тимчасову втрату територій» України
Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що не вважає трагедією «тимчасову втрату територій» України, пише телеграм-канал Житель.

«Тимчасова втрата територій – це не трагедія. Трагедією буде втрата країни», – сказав він в інтерв'ю британській газеті.

На думку Данилова, Україні «дуже і дуже важко» здобути перемогу у війні з росією, але ЗСУ готові чинити опір ще довгий час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну так. хіба це трагедія - загибель тисяч людей і знищені міста ...
Відповісти
Тааак , а якже дорікання ''боневтіка" Порошенку за "зданий" Крим? А якже заяви що кістьми ліг би а Крим не віддав? І в той же час розміновав Чонгар щоб "про**бати південь? А тепер такий вкид що виходить що не дуже влада налаштована відвойовувати втрачені нею ж території. Це що перевірка громадян на "вшивість"-можна здати "про**бані" території, чи є ризик отримати від народу "плюшок" (тільки не тих що в конвертах).
Відповісти
Де Коломойський, Палиця.... де по списку усі луцькі та волинські депутати куди повтікали сцикуни народні. Народ усе знає і памятає, не дай бог ці гниди попруться знову на вибори
Відповісти
головне що дороги пригодились. недармв туди вбухали купу бабла
Відповісти
трагедія це сцикуни і корупціонери Німеччини, Франції та Угорщини котрі розвалюють Європу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні