«Він дивовижно тупий», або як оцінює мрії путіна відомий російський журналіст

1
1
«Він дивовижно тупий», або як оцінює мрії путіна відомий російський журналіст
РосЗМІ пишуть, що президент країни-агресора путін направив учасникам «Петербурзького міжнародного економічного форуму» вітальну телеграму, в якій заявив, що рф після «помилки західних країн в економічній політиці відкриваються нові перспективи», пише

За словами путіна, 2020-ті роки стануть для росії «періодом зміцнення економічного суверенітету», а російська економіка «збереже курс на відкритість та широке міжнародне співробітництво».

Заяви путіна не залишив поза увагою відомий російський опозиційний журналіст і публіцист Олександр Невзоров.

«Він дивовижно тупий. Так прикидатися неможливо. Він дійсно вірить у те, що буде «економічний суверенітет». Фантастика. Ця істота передбачає, що росія зможе забезпечити себе шкурами, кийками, іконами, лаптями і лучинами. На жаль, нереально і це. Ікони будуть штампувати в Китаї, скіпки для росії нащипить сівбу. Корея, а високотехнологічний процес плетіння лаптей доведеться довірити Мозамбіку»,- прокоментував Невзоров.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупий -не тупий, але частину Европи підкупив, а іншу частину залякує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні