7 червня - третє знайдення глави Іоанна Хрестителя: що сьогодні не можна робити

0
-4
7 червня - третє знайдення глави Іоанна Хрестителя: що сьогодні не можна робити
Православна церква 7 червня відзначає третє знайдення глави Іоанна Хрестителя, або Іоанна Предтечі. У народі день назвали Іван - Медвяні роси, або Ферапонтівська роса. Вважалося, що ранкові опади 7 червня можуть бути солодкими, з медовим присмаком, пише УНІАН.

Що сьогодні не можна робити

Не можна дітям бігати босими по траві - можуть важко захворіти. День також не підходить для медичних операцій. Ще не можна полоти город. А подружжю краще відмовитися від близькості - дитина, яка буде зачата в цей день, виросте некмітливою й ледачою. Якщо сьогодні захворієте, то хворіти будете довго, але обов'язково одужаєте.

Прикмети на 7 червня

- скільки вранці роси - стільки буде льону та конопель;

- на горобині багато цвіту - до хорошого врожаю льону й вівса;

- дощ - серпень буде холодний і грибів у лісі не буде.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні