--> Астрологиня розповіла, коли варто чекати на розв'язання війни в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астрологиня розповіла, коли варто чекати на розв'язання війни в Україні

0
5
Астрологиня розповіла, коли варто чекати на розв'язання війни в Україні
Астрологиня Ольга Медвецька розповіла, що у жовтні варто очікувати розв'язку війни, яка вирішить розвиток подальших подій, пише ТСН.

Астрологиня зазначила, що розв'язання не означає завершення війни. Вона пояснила, що саме у жовтні відбуватимуться вирішальні бої між Україною та росією.

«Найімовірніше, це і буде розв'язанням війни. Сатурн - це заскорузле, старе, авторитаризм, тоталітаризм, минуле, тиск. І він буде протидіяти Урану. Уран - це молодість, революція, народ, бунтарство, свобода. Сатурн буде у знаку Водолія, а рф йде під знаком Водолія. А Уран буде у знаку Тільця - у знаку України», - каже Медвецька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні