Принцеса Норвегії оголосила про заручини із шаманом

0
0
Принцеса Норвегії оголосила про заручини із шаманом
Старша донька короля Норвегії Харальда V та королеви Соні - 50-річна принцеса Марта-Луїза - оголосила про заручини з 47-річним афроамериканцем Дуреком Верреттом - шаманом у шостому поколінні.

Про це повідомляється на офіційному королівському сайті.

"Принцеса Марта-Луїза і Дурек Верретт сьогодні оголосили про свої заручини. Його Величність король і Її Величність королева шлють найщиріші вітання і бажають їм всього найкращого", - сказано в повідомленні.

Про стосунки пари стало відомо у 2019 році. Марта-Луїза знайшла свою половинку, коли намагалася пережити розлучення. Вона відкрито цікавилася містикою. Місцеві жителі вважали її дивною.

Дурек проводить приватні сеанси і каже, що може допомагати людям виліковуватися від хвороб та боротися зі стресом. На сайті шамана йдеться, що серед його клієнтів були актриси Ніна Добрев та Гвінет Пелтроу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні