У ЗСУ попередили, скільки кораблів рф готові вдарити по Україні

1
-2
У ЗСУ попередили, скільки кораблів рф готові вдарити по Україні
У Чорному морі три надводних кораблі та підводний човен окупантів знаходяться в готовності до нанесення ударів по Україні 28-ма ракетами "Калібр".

Про це повідомив представник оперативного командування "Південь" Збройних сил України Владислав Назаров.

"Три надводних та 1 підводний носій ракетного озброєння перебуває в готовності до нанесення ракетних ударів. Отже, 28 "Калібрів" напоготові", - зазначено в повідомленні.

Зазначається також, що в Чорному морі угруповання різнорідних сил Чорноморського флоту РФ, тримаючись на безпечній відстані від українського узбережжя, відпрацьовує навчання з бойової стійкості угруповання в умовах застосування проти нього протикорабельних ракет та авіації.

"В тому числі відпрацьовується застосування сухопутних зенітно-ракетних комплексів "Тор-М2", які ними встановлено на корабельно-катерному складі", - інформує ОК "Південь".

Назаров закликав не піддаватися паніці, дотримуватися норм і обмежень, встановлених в закритих для відвідування районах, не наражати себе на небезпеку на підготовлених до протидесантної оборони ділянках узбережжя і т.д.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де наші "Нептуни", та " Гарпуни" щоб потопити оті надводні корита? В асфальт закатали, бля!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні