--> Чи варто очікувати на знищення путіна у найближчий час та за яких умов це станеться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи варто очікувати на знищення путіна у найближчий час та за яких умов це станеться

0
0
Чи варто очікувати на знищення путіна у найближчий час та за яких умов це станеться
Генерал української армії, керівник зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж розповів, що сподіватися на швидку смерть президента росії, не варто, пише

«Чудово знаю, чим він сам і його оточення хворіли. Але й знаю, як лікувалися. Повірте, використовуються найновіші системи і методи лікування, які є в світі, від найважчих недуг. Включаючи і нетрадиційні методи – із застосуванням впливу на підсвідомість та інших засобів», – заявив ексголова розвідки.

Маломуж каже, що знищення путіна можуть наблизити успішні дії української армії. У разі, якщо потужні дії і на півдні, і на сході приведуть до панічних настроїв і втечі російських військ, тоді оточення президента рф, щоб не відповідати за поразку, може поставити питання про усунення путіна.

«Різні способи для цього є. І м’які, як то кажуть, – відсторонити і відправити на лікування. І жорсткі – захопити і відправити куди подалі, арешт. І крайній варіант – найжорсткіший. Хоча він малоймовірний. Але для цього нам потрібні не секторальні, а потужні перемоги. І щоб повнота дій наших партнерів спрацювала так, щоб і російське суспільство побачило, що їм прийшов кінець – економічний, соціальний, увесь світ дивиться на них як на фашистів. Оце може призвести не лише до зміщення путіна, а й до бунтів. Але для цього потрібен час», – спрогнозував Микола Маломуж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні