Синоптик попередив Західну Україну про надзвичайний рівень пожежної небезпеки

0
0
Синоптик попередив Західну Україну про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Синоптики прогнозують аномальну спеку на червень 2022 року. Кажуть, що температура повітря у перший місяць літа відповідатиме типовому липню, пише 24 канал.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Укргідрометцентру Віра Балабух каже, що дощу у перший місяць літа буде дуже мало. Особливо – на Заході та Сході України. Тому на приємну прохолоду після затяжної спеки не варто чекати.

Синоптикиня порадила подумати про купівлю кондиціонера, адже цей червень буде спекотнішим, аніж всі попередні за останні 30 років. Очікується, що температура повітря буде вищою на 1 – 2 градуси порівняно із середніми багаторічними даними.

Найвище температура повітря підійматиметься не в південних областях, а в західних. Саме для мешканців цього регіону перший місяць літа стане найспекотнішим. Синоптикиня попередила, що сильна посуха сприятиме виникненню пожежної небезпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні