--> У Луцьку розшукують водіїв, які вчинили ДТП та залишили місце події. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку розшукують водіїв, які вчинили ДТП та залишили місце події. ФОТО

0
-4
У Луцьку розшукують водіїв, які вчинили ДТП та залишили місце події. ФОТО
Поліція Волині розшукує водіїв-утікачів, які вчинили аварії у Луцьку та Гіркій Полонці вчора, 9 червня, повідомляє Поліція Волинської області.

Вчора, 9 червня, у Луцьку на вулиці Ветеранів, невідомий водій авто, можливо, марки BMW, здійснив наїзд на 63-річного лучанина, який перетинав проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора. Чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

26 травня у Гіркій Полонці на вулиці Луцькій, невстановлений керманич, ймовірно, мікроавтобуса білого кольору, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. 2 червня з травмами потерпілого доставили до лікарні, а 7 він звернувся за допомогою до правоохоронних органів.

Обидва водії залишили місця дорожньо-транспортних пригод та нині переховуються від слідства.

Якщо ви стали свідком цих аварій та маєте будь-яку інформацію щодо порушників, поліція просить повідомити про це за телефонами: 0505873388, 0966771101 (старший слідчий Куць Андрій) або 102.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні