Українці постаріли на 10-15 років: Ляшко розповів чому

1
0
Українці постаріли на 10-15 років: Ляшко розповів чому
Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко розповів, що недуги, якими люди хворіли, наприклад, у 60 років, тепер наздоганятимуть їх у 45-50-річному віці, зокрема через психологічні зміни в нашому організмі, пише Українська Правда.

Нині найбільше смертей в Україні відбувається через серцево-судинні захворювання.

На другому місці — онкологічні захворювання, оскільки люди не мають можливості пройти ранній скринінг.

«Люди під час війни не звертаються за профілактичним оглядом, а терплять до останнього, бояться навантажити систему, та й система орієнтована на інші пріоритети.

Це призведе до того, що хвороби виявлятимуться на більш пізніх стадіях. А це означає більш тривале та дороге лікування, і не завжди ефективне», – розповів Ляшко.

Віктор Ляшко закликав тих українців, які перебувають у безпечних регіонах і мають проблеми зі здоров'ям або давно не відвідували сімейного лікаря спробувати записатися до нього та проконсультуватися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Ляшко! Українці постаріли тому що є проклятими, приреченими на погибель. Їм співають із каналів каналізації про скору перемогу, а на ділі тупо зливають в каналізацію цвіт нації невеликими порціями, а паралельно грабують всі системи, крім ментячої, яка має захищати їх злодійські зади від людської відплати. Україну перетворено на руїну, ось чому українці постаріли. Молодь тікає за кордон, бо не бачить сенсу жити серед брехунів і здирників... нема на що надіятись, прокляття дебілами надто сильне. пожинаємо спрадщину масового ідіотизму. Лікар - то другий здирник після вчителя і мусора, про яке "лікування" тут можна говорити? при тому що й диплом куплений. він курва і захотів би, то не полікує. прокляття дебілізму дуже сильне. проти долі не попреш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні