У окупованому Мелітополі рашисти погрожують дівчатам «роботою» у борделі

1
-1
У окупованому Мелітополі рашисти погрожують дівчатам «роботою» у борделі
В окупованому Мелітополі рашисти викрадають мирних людей, займаються мародерством, залякують місцевих жителів, повідомляє Ріа-Мелітополь.

Днями у окупованому місті двоє дівчат намагалися упіймати зв'язок на площі Перемоги, коли до них підійшли двоє російських солдатів та заявили, що якщо якщо вони ще раз прийдуть сюди шукати «укрнацистський» зв'язок, то відвезуть їх «відпрацьовувати» у бордель.

«Просто хочу попередити всіх наших мешканок: на майдані – адміністрація Данильченка. Там ловити зв'язок не варто, небезпечно для життя», – пише мешканка Мелітополя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що "скрєпи" їм дозволяють борделі відкривати? Куди дивиться гундяй?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні