В чому проблема України на полі бою з росією

2
2
В чому проблема України на полі бою з росією
Washington Post випустив статтю, у якій йдеться про те, проблема на полі бою в тому, що в Україні закінчуються боєприпаси і набагато менші за озброєння порівняно з росією, пише телеграм-канал УНІАН.

Йдеться про те, що обіцяні західні системи озброєння надходять, але надто повільно й у недостатній кількості, щоб запобігти поступовим успіхам росії на Донбасі.

«Стратегія та тактика росіян зараз зовсім інші. Вони процвітають. У них більше ресурсів, ніж у нас, і вони не поспішають, зараз набагато менше приводів для оптимізму», - каже радник українського уряду з питань оборони та розвідки Олександр Данилюк.

Росіяни адаптували свою тактику таким чином, що дозволяє їм повною мірою використати свою вогневу міць. Залишаючись на відстані від українських позицій, вони невпинно завдають їм ударів, а потім захоплюють територію, коли українці змушені відступити.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наша "вогнева міць" у асфальті(
Відповісти
В знищених 7 арсеналах при попрошенка, за які до цієї пори ніхто не відповів.. (так було заплановано?). Жодного патронного заводу, зате нова Ф-ка рошен в Борисполі і Сєнцово ліПєцькіної області рфії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні